EMAIL-ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ
Home ] Up ] ΦΥΣΙΚΗ-APPLETS ] 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ] ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΑΣ ] ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ] ΧΑΡΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ] ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ]

 

Θα ήθελα αρχικά να σας πω δυό λόγια για το site αυτό.

Η ιδέα της κατασκευής του είχε ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο κυρίως για τον τομέα της φυσικής. Οι γνώσεις μου στην κατασκευή ιστοσελίδων ήταν ανύπαρκτες. Βλέποντας στην πορεία ότι όλα όσα με ενδιαφέρουν είχαν μηδαμινή έως ανύπαρκτη παρουσία στο Internet αποφάσισα να ασχοληθώ και με το Μοσχάτο και το 2ο Λύκειο Μοσχάτου.

Το site αυτό ξεκίνησε την παρουσία του τον Μάρτιο του 2001 και συνεχώς θα εξελίσσεται (Ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να βρεθεί ο χρόνος).

Απαραίτητη διευκρίνηση: Το site αυτό είναι προσωπική πρωτοβουλία μου και δεν αποτελεί επίσημο site του 2ου Λυκείου Μοσχάτου όπως δεν έχει σχέση με τον Δήμο Μοσχάτου. Τα περιεχόμενα είναι προσωπική μου επιλογή και σε μερικές περιπτώσεις μου στέλνονται σε email και αν δεν είναι υβριστικά δημοσιεύονται όλα . Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει υλικό από το site τουλάχιστον να επικοινωνήσει μέσω email μαζί μου και να μου ζητήσει την άδεια.  

Ας γνωριστούμε καλύτερα.

Τα βιογραφικά μου στοιχεία είναι περιληπτικά τα εξής:

Γεννήθηκα το 1958 στο Νέο Φάληρο . Οι γονείς μου είναι ο Μιχάλης Τ. και η Ειρήνη Τ. Τα πρώτα μου χρόνια τα πέρασα στο Νέο Φάληρο , τις εποχές που το Φάληρο ήταν ακόμα στις δόξες του με ωραία αρχοντικά , αλάνες για παιχνίδι , την παραλία του με την Ταραντέλα και την καθαρή του θάλασσα που κάναμε τα πρώτα μας μπάνια. Έχω ένα αδελφό τον Βασίλη που είναι τώρα και αυτός καθηγητής.

Τα σχολεία μου είναι διαδοχικά : το 1ο Δημοτικό σχολείο Ν.Φαλήρου , το 2ο Δημοτικό και κατόπιν Γυμνάσιο και Λύκειο η Ιωνίδειος Πρότυπος Σχολή Πειραιά ionsch.gif (46369 bytes) . Το σχολείο αυτό υπήρξε ένας σταθμός για τη ζωή μου με όλα τα θετικά και τα αρνητικά του. Περνώντας όμως τα χρόνια μου έχουν μείνει μόνο τα θετικά που τα θυμάμαι με πολύ νοσταλγία. Ο Κατσουλάκης , ο Βαρδάκης , ο Ζυγούρης , ο Ντόμης και πολλοί άλλοι καθηγητές μου μου στάθηκαν και πιστεύω με επηρέασαν για όλη την κατοπινή ζωή μου. 

Μέσα στο περιβάλλον της Ιωνιδείου πέρασα τα εφηβικά μου χρόνια και φυσιολογικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η είσοδος μου στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών . Δυστυχώς η γνώμη μου για το Πανεπιστήμιο δεν είναι και η καλύτερη..Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα που ασχολήθηκα ήταν η διπλωματική μου πάνω στις ηλεκτρικές και σεισμικές μετρήσεις σε σχέση με την εύρεση νερού-πετρελαίου - αρχαιοτήτων.(1976-1981)

Ακολουθεί ο στρατός . 1981-1983 Ναυτικό-Παλάσκας-Καθηγητής στη ΣΜΥΝ (Πόρος)-Τάγμα ΓΕΕΘΑ Πεντάγωνο.(Άσπρο-Άσπρο-Μαύρο).

1983. Γάμος με την Μαίρη και το πρώτο μας παιδί ο Μιχάλης.

Ξεκίνημα της επαφής με τον μαυροπίνακα. Άνω Γλυφάδα - Βάρη - Πετρούπολη - Κάνιγγος κ.λ.π. Σταθμός Δάσος Χαιδαρίου "Αριστοτέλης"

1985.Νίκος 1989.Διορισμός στο Δημόσιο-Καλάβρυτα-Κλειτορία. Ακολουθούν κατά σειρά τα σχολεία 1ο ΤΕΛ Πειραιά-3ο Λύκειο Νικαίας-2ο Λύκειο Μοσχάτου από το 1992 (10 χρόνια σχεδόν)

1993.Αλέξανδρος (Η ομάδα όσο πάει και μεγαλώνει-Δυστυχώς δεν φτάσαμε την ομάδα μπάσκετ αλλά προσπαθούμε-στο μπάσκετ)

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν περισσότερο. Όπως φαίνεται και από τα περιεχόμενα του site αυτά είναι η Φυσική , Το Μοσχάτο , το 2ο Λύκειο Μοσχάτου.

Αγαπημένα μου πρόσωπα : Οι γονείς μου , η Μαίρη , τα παιδιά μου ( Μιχάλης , Νίκος , Αλέξανδρος) , οι μαθητές μου (παλιοί και τωρινοί) , οι φίλοι μου και οι φίλες μου (Θύμιος , Μπέτυ και πολλοί άλλοι) , οι συνάδελφοι μου (οι περισσότεροι).

Αγαπημένα μου hobby : Ανάλογα με τις εποχές. Κυρίως το υποβρύχιο ψάρεμα και το κομπιούτερ μου. Μου αρέσουν πολύ και οι εκδρομές.

Αγαπημένο μου συγκρότημα : οι Pink Floyd (pink6.jpg (36576 bytes) , ακούστε)

Αγαπημένο μου τραγούδι : satisfaction των Rooling Stones (Ακούστε)

Αγαπημένος συνθέτης : ο Jean Micheal Jear (Ακούστε)

Αγαπημένη μου Ομάδα : ο Ολυμπιακός.(Δεν καίγομαι και ιδιαίτερα.)

 

 Για σχόλια , προτάσεις , συνεργασίες κ.τ.λ. μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου στο email tsantulis@yahoo.com  

Ευχαριστώ.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ